Mobiel

Bedankt voor uw belverzoek. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Juridische informatie

Onderstaand treft u alle juridische informatie met betrekking tot onze organisatie, onze producten en deze website aan. Indien gewenst kunt u de documenten uitprinten of op uw eigen computer opslaan om deze door te nemen en te bewaren.

Let op, u dient wel te beschikken over Acrobat Reader. U kunt Acrobat Reader desgewenst hier downloaden.

Voorbeeld Wallet contract – Defam
Voorwaarden Wallet contract - Defam
ESIC formulier Wallet – Defam

Voorbeeld Wallet contract – i-finance
Voorwaarden Wallet contract - i-finance
ESIC formulier Wallet – i-finance

Privacy
Disclaimer
Klachtenprocedure

Wallet is een handelsnaam van FiCon BV, voor alle juridische informatie over FiCon BV klikt u hier. Voor verdere informatie betreffende financieringen verwijzen wij door naar de sites van het Nibud en de AFM.

Verzekeringen

FiCon vervult tevens de rol van assurantiekantoor. Op verzekeringsgebied doen wij zaken met de verzekeringsmakelaars Voogd & Voogd, AON en Cardif. Ook doen wij rechtstreeks zaken met de verzekeraars Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen, Mahe Assurantiegroep, de Goudse Verzekeringen en ASR Verzekeringen.

Met het FietsDirectPlan kunt u uw aankopen gespreid betalen. U bepaalt zelf het tempo waarin u betaalt. Dat doet u eenvoudig door zelf van iedere aankoop te bepalen in hoeveel keer u wenst te betalen. Bovendien kunt u uw keuze op ieder moment online aanpassen.

In onderstaand voorbeeld kunt u zelf uw maandtermijn berekenen. Als u kiest voor een kortere looptijd lost u sneller af en betaalt u ook minder rente.

Klik hier om uw FietsDirectPlan aan te vragen.

Looptijd:
maanden
Dit betreft een doorlopend goederenkrediet met een variabele rente. Het maandelijks termijnbedrag bestaat uit een rente - en aflossingsdeel. * Genoemde gegevens zijn een indicatie en kunnen gedurende het contract wijzigen door een stijging of daling van de rente. Dit is een product van Wallet ingeschreven bij de AFM onder nummer 12009222. Voor de Europese Standaard Informatie Consumentenkrediet en verdere voorwaarden zie de sectie Juridische informatie op www.ficon.nl Bij ons kunt u zelf uw lening afsluiten, zonder tussenkomst van een financieel adviseur. Wij geven dus geen advies. Execution only noemen we dat.