Bedrijfsinfo

FietsDirectPlan is een landelijke dealerformule voor tweewielerspeciaalzaken om hun producten of diensten aan te kunnen bieden tegen gespreide betaling. Particulieren kunnen online hun eigen FietsDirectPlan aanvragen/beheren en dit op maat gemaakte krediet naar wens besteden bij een aangesloten dealer.

FietsDirectPlan heeft een samenwerking met FiCon B.V., waar de FietsDirectPlan aanvragen ingediend, behandeld en ondergebracht worden. FiCon heeft een vergunning voor het bemiddelen in consumentenkredieten en is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12009222. FiCon werkt in haar concepten uitsluitend met partijen die een gerenommeerde staat van dienst hebben binnen haar branche. Kwaliteit, continuïteit en zekerheid spelen hierbij een grote rol.

Voor wat betreft consumptief krediet, is FiCon uitsluitend actief in bestemmingskredietvormen. Met andere woorden, het financiële concept FietsDirectPlan is gekoppeld aan een product of dienst. FiCon tracht altijd de aflossing in relatie te laten staan met de gebruiksduur of verbruiksduur van het onderliggende product of dienst. Hierdoor ontstaan reële maandbedragen en is de klant verzekerd van het feit dat hij/zij een krediet sluit welke nooit lijdt tot financieel onaanvaardbare risico’s. De klant kan er tevens verzekerd van zijn dat wanneer hij/zij een zelfde product of dienst wil aanschaffen na de gebruiks- en/of verbruiksduur, zijn kredietruimte wederom voldoende is om tot een vervangingsaankoop over te gaan.

 

Klantcontact:

FiCon bv
Brugwachter 11
3034 KD Rotterdam
Tel. 010 4114363
E-mail. info@fietsdirectplan.nl
Dealercontact:

FietsDirectPlan
Essenakker 6
8097 SN Oosterwolde
Tel. 06 54968272
E-mail. dealers@fietsdirectplan.nl
Informatie

Meer weten over FietsDirectPlan?

Vind hier alle informatie

Berekenen aankoop

Een nieuwe fiets al voor
€ 0,50 per dag!

Maak direct een berekening!

FietsDirectPlan Card

Nieuwe fiets kopen?

Flexibel betalen met de FietsDirectPlan Card!

Dealers

Op zoek naar een dealer?

Vind hier direct een dealer bij u in de buurt!

Inloggen


Altijd in controle over uw FietsDirectPlan

- Betalingen inzien
- Maandbedrag aanpassen

Aanmelden dealer

Uw fietsenzaak nog geen dealer?

Meld u hier direct aan!

F.A.Q.

Heeft u nog vragen?

Vind het antwoord in de F.A.Q.