Nieuws:

- Profile 'de Fietsspecialist' introduceert gespreid betalen

De 150 fietsspecialisten van Profile ‘de Fietsspecialist’ zijn sinds 1 juli 2013 officieel dealer van FietsDirectPlan.Profile 'de Fietsspecialist'

“Als Profile ‘de Fietsspecialist’ zijn we permanent op zoek naar nieuwe diensten en producten die het serviceniveau aan onze klanten kunnen verhogen. Als u bij Profile ‘de Fietsspecialist’ koopt, weet u 100% zeker dat u krijgt wat u verwacht. Elke fiets wordt op vitale punten gecontroleerd en rijklaar afgeleverd. Ook gespreid betalen hoort daarbij. Ons inzien past dit geheel in het huidige tijdsbeeld, waar de consument niet alleen vanuit een krimpend spaarpotje, of juist de aanschaf van een wat duurdere e-bike maar ook vanuit flexibiliteit en anonimiteit zelf bepaald waar, wanneer en met welke betalingsvorm te kopen. Met name de flexibiliteit waarbij de consument zelf de looptijd en maandtermijnen kan kiezen en zelf alles anoniem online kan inregelen via FietsDirectPlan past precies in dat plaatje.” Aldus Nicolette Lohman, Marketing manager voor Profile ‘de Fietsspecialist’

“Niet alleen is het een perfecte aanvulling op het servicepallet van Profile, maar door de connectie tussen online en offline van FietsDirectPlan kan de consument op http://www.profiledefietsspecialist.nl/fietsdirectplan/ direct een aanvraag doen en vervolgens in de winkel met de FietsDirectPlan betaalkaart betalen. Dit is geheel in lijn met onze strategie om de webshop en de fysieke winkels dichter bij elkaar te brengen. FietsDirectPlan zorgt dat wij onze klanten de voordelen van anoniem flexibel betaalgemak kunnen bieden zonder daarbij de relatie tussen klant en winkelier aan te tasten.”

 


 

- Betalen met FietsDirectPlan bij alle grote ketens

Met het aansluiten van Profile 'de Fietsspecialist' op het FietsDirectPlan platform zijn nu alle grote ketens in Nederland aangesloten bij FieFietsDirectPlan betaalkaarttsDirectPlan.  “De landelijk opererende en bekende keten is een schitterende aanvulling op het bestaande dealernetwerk van FietsDirectPlan.” Aldus Gert Ruitenberg, woordvoerder van FietsDirectPlan.

Het totaal van aangesloten winkels op het FietsDirectPlan platform komt met de aansluiting van Profile ‘de Fietsspecialist’ op bijna 600 en dat maakt FietsDirectPlan met afstand de grootste aanbieder van gespreid betalen in de rijwielbranche. 

De drie landelijk opererende ketens; Bike Totaal, FietsWereld en Profile 'de Fietsspecialist' worden aangevuld met lokaal sterke onafhankelijke rijwielzaken en specialisten met een landelijke bekendheid zoals Stouwdam en Math Salden om de klanten van FietsDirectPlan gespreid betalen te bieden daar waar hun fietsdromen tot leven komen.

 


- Bike Totaal introduceert FietsDirectPlan in alle winkels

Bike Totaal heeft een overeenkomst gesloten met FietsDirectPlan voor alle Bike Totaal winkels. Bike Totaal

“Door de economische crisis is er vaak geen spaarspotje om een nieuwe fiets te kopen. Met FietsDirectPlan bieden wij de mogelijkheid om een fiets in termijnen te betalen. Zo wordt het voor meer mensen mogelijk om een nieuwe fiets aan te schaffen.” Aldus Jeroen Schrijver, Commercieel manager bij Bike Totaal.

Op www.biketotaal.nl/in-termijnen-betalen en op alle lokale Bike Totaal websites kunnen consumenten zelf een berekening maken, de aanvraag invullen en na akkoord vervolgens afrekenen met de FietsDirectPlan Card in een van de Bike Totaal winkels. Naar verwachting zijn de Pinterminals van alle winkels voor het eind van 2012 geschikt voor de FietsDirectPlan Card.

 


- Nu ook gespreide betaling mogelijk bij Cycle Trend -

Cycle Trend

 

 

 

 

Bij de vijf Cycle Trend vestigingen in Groningen, Drachten, Utrecht, Eersel en Nuenen kunnen klanten nu ook gespreid betalen met FietsDirectPlan. “ Dit betaalproduct is een meerwaarde voor onze moderne tweewielerwinkels en past in deze tijd.

In vrijwel iedere retailbranche is een vorm van gespreide betaling mogelijk, met de komst van FietsDirectPlan nu ook in de tweewielerbranche” aldus Ralf van Heugten van Cycle Trend.

Klanten kunnen nu online een FietsDirectPlan aanvragen en met de Card afrekenen in alle vijf Cycle Trend winkels. Ook zal het binnenkort mogelijk zijn om in de webshop van Cycle Trend een FietsDirectPlan berekening per product te maken en bij betaling direct de aanvraag te doen. 

 


- De FietsFabriek Shop 150ste dealer FietsDirectPlan -Mehmet Ayvaz & Gert Ruitenberg

Afgelopen week zette Mehmet Ayvaz, eigenaar van De FietsFabriek Shop, zijn handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst met FietsDirectPlan. Met De FietsFabriek Shop telt FietsDirectPlan nu 150 dealers en het einde is nog niet in zicht.

Gert Ruitenberg: “FietsDirectPlan zoekt naar ondernemers die een goed product leveren met dito service en actief ondernemen;  De FietsFabriek Shop sluit hier perfect op aan.” Mehmet vervolgt enthousiast: “Kijk wij zijn natuurlijk bekend geworden met onze spraakmakende modellen stadfietsen en bakfietsen, maar langzaam breiden we ons assortiment uit . Zo leveren we inmiddels fixed gear fietsen en zijn we bezig een aantal exclusieve merken en modellen naar Amsterdam te halen; zo leveren we hier binnenkort zelfs als eerste fietsen met een houten frame. De FietsFabriek Shop moet uiteindelijk het adres worden in Amsterdam voor alle soorten bijzondere en trendy fietsen uiteraard  met onze bekende service en kwaliteit. Een product als het FietsDirectPlan voldoet aan de vraag die wij van steeds meer klanten krijgen. “                                            

De groei vanFietsDirectPlan toont aan dat Mehmet Ayvaz hier de spijker op zijn kop slaat. Sinds de introductie van FietsDirectPlan in oktober hebben zich inmiddels 150 fietsenwinkels aangesloten bij het nieuwe betaal concept. Zelf bepalenin hoeveel maanden je gespreid wilt betalen is op dit moment voor veelklanten de oplossing om in deze tijd te investeren in een nieuwe fiets.

 

 

 


Hans Lemmens Tweewielers, de 125ste FietsDirectPlan dealer!

 

Hans Lemmens

 

FietsDirectPlan is blij om met Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk inmiddels al weer haar 125ste dealer aan haar netwerk te hebben toegevoegd.

Bij Hans Lemmens tweewielers in Cuijk staat service en advies hoog in het vaandel. Volgens Lemmems moet je als moderne tweewielerzaak mee met de tijd en blijven kijken hoe je de klanten extra service kan bieden. “FietsDirectPlan is voor ons een extra service om klanten gespreid te kunnen laten betalen” aldus Lemmens die in een 1850 m2 grote winkel zijn uitgebreide assortiment tweewielerproducten aanbiedt.

De samenwerking met FietsDirectPlan gaat verder dan gespreide betalingen via de winkel. Zo is het binnenkort ook mogelijk om via de webwinkel van Hans Lemmens online per fiets een maandbedrag te berekenen, aan te vragen en te betalen. Voor dealers met een webshop zoals Hans Lemmens heeft FietsDirectPlan diverse unieke tools ontwikkeld die eenvoudig te koppelen zijn in elke webshop.

FietsDirectPlan verwacht in de komende maanden haar dealer netwerk uit te breiden tot in totaal 200 vestigingen door heel Nederland.

Dealers

Op zoek naar een dealer?

Vind hier direct een dealer bij u in de buurt!

Informatie

Meer weten over FietsDirectPlan?

Vind hier alle informatie

FietsDirectPlan Card

Nieuwe fiets kopen?

Flexibel betalen met de FietsDirectPlan Card!

F.A.Q.

Heeft u nog vragen?

Vind het antwoord in de F.A.Q.

Inloggen


Altijd in controle over uw FietsDirectPlan

- Betalingen inzien
- Maandbedrag aanpassen

Aanmelden dealer

Uw fietsenzaak nog geen dealer?

Meld u hier direct aan!