Welkom op de dealer servicepagina

 

FietsDirectPlan dealers vinden hier alle informatie die te gebruiken is om klanten in de winkel en online zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van de mogelijkheid om tweewielerproducten gespreid te kunnen betalen. Er is enorm veel behoefte aan gespreide betalingsmogelijkheden, ook in de tweewielerbranche. Wij verzoeken u regelmatig deze pagina te bezoeken, omdat de service nog verder uitgebreid kan worden. Maak zoveel mogelijk gebruik van de geboden service en zie uw omzet stijgen!

 

Wijzigingen bedrijfsgegevens

Voor correcte betalingen en juiste vermeldingen verzoeken wij u wijzigingen van bedrijfsnaam, adres, telefoon, e-mail, website, bank en pinterminal tijdig aan ons door te geven. Dit is mogelijk door een e-mail te sturen naar dealers@fietsdirectplan.nl 

 

Aanvraagproces klanten

Klanten vinden alle informatie op de FietsDirectPlan website en vragen zelf of met behulp van de verkoper het FietsDirectPlan online aan. De klant weet binnen 24 uur of de aanvraag op basis van de getoetste gegevens positief is. Daarna is het afhankelijk van de tijd die de klant nodig heeft om het contract per post terug te sturen hoe snel hij of zij de FietsDirectPlan Card in huis heeft. Het kan in 7 werkdagen.

 

Zijn er vragen of problemen met een pinbetaling dan kan er gebeld worden met het hoofdkantoor (Ficon) te Rotterdam tel 010 4114363. 

 

Informatie in de winkel

Plaats de beschikbaar gestelde artikelen als stuurhangers, flyers, plafondhangers en dealerstickers goed zichtbaar in uw winkel. Breng ook uw verkopers op de hoogte van deze extra betaalmogelijkheid, zodat zij de klanten op de hoogte kunnen brengen van betaling met FietsDirectPlan.

 

Als er vragen zijn kan er gebeld worden met het hoofdkantoor (Ficon) te Rotterdam tel 010 4114363.

 

Promotieartikelen zijn kosteloos bij te bestellen via dealers@fietsdirectplan.nl

 

Informatie op eigen website

Als FietsDirectPlan dealer is het mogelijk via de menuknop "Gespreid betalen" of de menuknop "FietsDirectPlan" op uw eigen site te verwijzen naar de informatiepagina. De informatiepagina voldoet aan de wettelijke eisen. Zo weten klanten die uw website bezoeken dat betaling met FietsDirectPlan mogelijk is.

 

Deze integratie zal in de meeste gevallen gedaan kunnen worden door de beheerder van uw website.  

Voorbeeld van informatiepagina op website

De informatiepagina kunt u hier downloaden

Handleiding voor plaatsen informatie op website (optie 1 website zonder webshop)

 

Een banner van FietsDirectplan op uw website

Plaats bovenstaande banner op uw website en laat deze verwijzen naar http://www.fietsdirectplan.nl/index.cfm?fcPageName=FietsDirectPlan-Berekenen

Informatie in eigen webshop

Als FietsDirectPlan dealer is het mogelijk om in uw eigen webshop bij elk product een berekenframe frame te plaatsen. Zo kunnen klanten een product kiezen een maandbedrag berekenen en eventueel een FietsDirectPlan aanvragen. De betaling wordt gedaan bij afhaal in de winkel met de FietsDirectPlan Card.

 

Deze integratie zal in de meeste gevallen gedaan kunnen worden door de beheerder van uw website. Dealers die een website/webshop via Fietsdigitaal hebben, zie Koppelingen Fietsdigitaal.

Voorbeeld berekenframe in webshop

Voorbeeld 2 berekenframe in webshop

Handleiding voor plaatsen van berekenframe in webshops (optie 2 betaling in de winkel)


Informatie, bestellen en betalen in eigen webshop

Als FietsDirectPlan dealer is het mogelijk om in uw webshop bij elk product een maandbedrag te berekenen, te bestellen en FietsDirectPlan als betaaloptie te kunnen kiezen. De bestelling wordt afgerond en na akkoord van FietsDirectPlan (hiervan krijgt de dealer automatisch bericht) is de bestelling betaald en kan de webshop bestelling verstuurd worden. Wordt de FietsDirectPlan aanvraag afgewezen dan kan de klant alsnog een andere betaaloptie kiezen.

 

Deze webshopintegratie vereist wel de nodige kennis van o.a. XML technologie en zult u dienen uit te besteden aan de beheerder of maker van uw webshop.


Voorbeeld berekenframe en FietsDirectPlan betaaloptie in webshop

Handleiding voor plaatsen van berekenframe en betaaloptie in webshops (optie 3 betaling in de webshop)

 

FietsDirectPlan Nieuwsbrief

Dealers ontvangen maandelijks een digitale nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.

 

.